25n
25N
25N

Els monuments d’Espartero i Mariano Benlliure, guanyadors de Secció Especial a Burjassot

Els monuments d’Espartero i Mariano Benlliure, guanyadors de Secció Especial a Burjassot
17/03/2017 -

L’Ajuntament de Burjassot ha fet lliurament dels premis que les 13 comissions falleres del municipi s’han portat enguany en el marc incomparable de l’Ofrena a la Patrona de Burjassot, la Mare de Déu de la Cabeza, que ha sigut, un any més, l’acte més emotiu de les festes falleres en el municipi.

De mans de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, del Regidor de Governació, Emili Altur, la Regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i el President de l’Agrupació de Falles, Iván Heredia, les comissions han arreplegat els premis lliurats pels diferents jurats.

img_7708Enguany el màxim guardó en monuments infantils, Secció Especial, ha sigut per a la Falla Mariano Benlliure, seguida de Llibertat, Plaça del Pouet i Espartero. En monuments infantils també s’ha fet lliurament del Premi Especial de Falles Vicente Alonso Curats, lliurat per la família del faller, que enguany ha recaigut en les Falles Llibertat-Teodor Llorente i Issac Peral.

En la secció d’enginy i gràcia els premis han sigut para Llibertat-Teodor Llorente, Domingo Orozco i Espartero.

En el cas dels monuments majors, la Secció d’Especial ha sigut coronada per la Falla Espartero, quedant en segon lloc Cristòfol Sorní i seguides de Nàquera-Lauri Volpi i Llibertat-Teodor Llorente.

La comissió de Cristòfol Sorní s’ha alçat també amb el primer premi d’enginy i gràcia, seguida de les comissions d’Espartero i Mendizábal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =