25n
25N
25N

Els millors toreros valencians es reuneixen el dissabte en la Plaça de Bous de València contra el càncer infantil

Els millors toreros valencians es reuneixen el dissabte en la Plaça de Bous de València contra el càncer infantil
06/10/2016 -

Els millors toreros valencians es reuniran el dissabte 8 d’octubre a partir de les 17:30 h en la Plaça de Bous de València per a participar en el “Festival per a Adrián“, un festival taurí en benefici de la Fundació de Oncohematología Infantil que ajuda a xiquets amb càncer. Adrián és un xiquet de 8 anys aficionat als bous que lluita per superar un Sarcoma de Ewing, un tipus de càncer que afecta els teixits blans del cos.

Serà la primera vegada en què vegem junts en una plaça a tres dels millors matadors valencians Vicente Ruiz El Soro, Vicente Barrera i Enrique Ponce. El cartell ho completaran Rafaelillo, José Garrido, Román i el noviller Francisco Beltrán. Els bous els aportaran les ramaderies Font Ymbro, Daniel Ruiz, Luis Algarra, El Freixo i Les Rambles.

Les entrades es poden adquirir en les taquilles de la Plaça de Bous en horari de 10 a 14 h i de 17 h a 20 h, en la web torosvalencia.com o per telèfon en el 902 10 77 77 a un preu de 20 euros barrera i contrabarrera i 15 euros per a estesa. També s’ha obert una fila 0 per a col·laboracions en el número de compte ÉS67 2038 1021 8460 0090 1743.

A més altres toreros com El Juli, José Mari Manzanares, José Tomás, Talavante, Javier Jiménez, el Fandi, López Simón o Roca Rei han donat alguns objectes personals per a una rifa que es realitzarà en el mateix festival i la recaptació del qual anirà també destinada a la Fundació de Oncohematología Infantil.

Com explica Eduardo, pare d’Adrián, “és un honor per a tota la família que el festival porte el nom del meu fill però l’important és que la recaptació anirà destinada a la recerca per a trobar una solució al càncer infantil, és un festival per a tots els xiquets que pateixen aquesta malaltia o que la patiran”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 16 =