caixa popular

Els millors especialistes de les tres parets se citen en el XII Trofeu Diputació de València de frontó

La competició començarà el 12 d’agost a Museros i finalitzarà el 17 de setembre a Almussafes

Els millors especialistes de les tres parets se citen en el XII Trofeu Diputació de València de frontó
07/07/2017 -

Ja està configurada una de les cites clàssiques i més rellevants de l’estiu, el Trofeu Diputació de València de Frontó, torneig en el qual les primeres figures del trinquet abandonen durant uns dies el seu hàbitat natural per enfrontar-se amb i contra els pilotaris més reputats de les competicions oficials d’aquesta disciplina.

El format de competició és similar al de les últimes edicions. Hi participaran 6 parelles que representaran a altres tants municipis i seran distribuïdes en dos grups de tres per a la disputa de la fase regular. Una vegada concloses les sis partides programades, les dues formacions amb millor puntuació accediran a la final, confrontació que serà inèdita en tractar-se de contendents de grups diferents.

Bona prova de la importància d’aquest esdeveniment és la presència dels campions individuals de les competicions professionals, Puchol II i Moltó, qui debutarà en una competició oficial de frontó, a més del guanyador de la Lliga d’Escala i Corda, Pere Roc II, i d’imprescindibles de les grans cites com Genovés II.

La modalitat de frontó també està àmpliament representada amb la participació dels jugadors que solen copar les finals dels diferents campionats federatius, individuals o de parelles. En definitiva, es tracta de reunir als millors exponents de la pilota de ‘tec’, situació que només esdevé durant l’any amb el Trofeu Diputació de València de Frontó.

Així mateix, la Diputació de València també patrocina diverses de les competicions més rellevants de l’àmbit professional, com és el cas de la Copa d’Escala i Corda i la de Raspall així com la Lliga de Raspall.

La competició començarà el 12 d’agost a Museros i finalitzarà el 17 de setembre a Almussafes. Mentrestant també visitarà els frontons de Paterna, Dénia, Xest i Vinalesa.

La configuració dels equips i la seva distribució en grups és la següent:

GRUP A

Ajuntament de Museros: Moltó i Adrián de Museros.

Ajuntament d’Almussafes: De la Vega i Adrián de Quart.

Ajuntament de Xest: Pere Roc II i Pasqual de la Pobla.

 

GRUP B

Ajuntament de Paterna: Moro i Àlex.

Ajuntament de Vinalesa: Puchol II i Roberto.

Ajuntament de Dénia: Genovés II i Carlos de Massalfassar.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats