25n
25N
25N

Els més xiquets aprenen Educació Vial de la mà de la Policia Local

D’una manera divertida i amena, se’ls ha explicat el funcionament dels semàfors o com han de creuar el carrer pel pas de vianants

Els més xiquets aprenen Educació Vial de la mà de la Policia Local
06/02/2017 -

Esta setmana ha sigut molt especial tant per a la Policia Local de Burjassot, dirigida des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana per Manuel Pérez Menero, com per als i les xiquetes d’un dels centres d’educació infantil del municipi. Per part de la Policia Local, perquè s’han convertit en vertaders professors per a donar les primeres nocions d’educació viària als xiquets i, per part d’estos, perquè han tingut l’oportunitat de rebre la visita dels policies, una sorpresa per a tots ells.

D’una manera divertida i amena, se’ls ha explicat a estos xicotets alumnes el funcionament dels semàfors o com han de travessar el carrer pel pas de vianants, sense oblidar la importància que vegen la figura dels policies com a amics, com a persones properes a ells a les quals poden acudir davant qualsevol problema que els puga sorgir.

Perquè les classes anaren més dinàmiques, s’han repartit quaderns d’educació viària de la Direcció general de trànsit (DGT) on s’explica tot el plantejat en les classes d’una manera molt fàcil d’entendre i, per part de la Policia Local s’han lliurat uns detalls.

A més, també se’ls han repartit uns fullets per a lliurar-li’ls als seus papàs i mamàs; fullets en els quals es donen consells perquè es veja al Policia, tal com s’ha assenyalat, com un amic, com una persona que vetla per la seua seguretat, que està per a protegir-los i per a vetlar per ells.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =