25n
Orgull
Orgull

Els matalassos: un mercat en auge

Els matalassos: un mercat en auge
23/08/2018 -

Podemos dir que comprar un matalàs és alguna cosa bàsica en totes les famílies, però la veritat és que cada vegada són més les persones que saben de la importància de tenir un bon matalàs i mantenir-ho en bon estat. Triar el millor matalàs és complicat per açò intentarem ajudar-vos en aqueixa dura tasca.

Com triar el millor matalàs?

El primer que podem fer és cercar en internet, ja que cada dia més són les persones que posen les seues opinions en internet, i no solament açò també hi ha cercadors que ens poden ajudar. Per exemple podem cercar opinions sobre matalassos tempur en opinionescolchones.com

Cercant per internet podem veure quins són els més venuts o quines són les seues característiques, però la veritat és que moltes vegades el que a una persona li sembla molt còmode, a un altre no…amb la qual cosa el millor és acudir a una tenda per a provar els diversos matalassos que hi ha i triar el que ens semble l’ideal per a nosaltres.

Últimament són moltes les tendes i grans superfícies que deixen provar un temps el matalàs per a poder retornar-ho si no és del teu gust.

Què és una startup de matalassos?

Primer tractarem de definir que és una startup, és un concepte relativament nou en el nostre país, es tracta d’una empresa però a diferència d’una pime per exemple, una startup fa un ús especial dels mitjans digitals per a donar a conéixer i expandir el seu negoci.

Una startup de matalassos, seria un negoci de matalassos però el seu mitjà seria una pàgina web i unes xarxes socials, les quals farien que aquest negoci arribara a les oïdes de la gent per a aconseguir que el negoci tinguera l’èxit desitjat.

La veritat és que aquest nou model de negoci té molt èxit als Estats Units i cada vegada més en el nostre país. Si ens centrem en el món del matalàs i del descans en general, la veritat, és que segons diuen els experts, el món del descans avança molt lentament, molt més que la tecnologia, la qual avança a passos de gegant.

Un negoci rendible?

És evident que una persona no es canvia tots els dies de matalàs, és més, hi ha moltes persones que apuren el seu matalàs molt més dels 10 anys, que és el numere d’anys als quals es recomana canviar un matalàs.

Els motius pels quals una persona no canvia el matalàs arribats aqueixos deu anys, són variats, però el més habitual és el motiu econòmic, un matalàs té un cost important i per açò solem esperar, un altre dels motius, és que ens sembla que segueix tenint bona qualitat, encara que la realitat no siga així.

Tothom té matalàs per açò responem sí, a la pregunta de si realment és un negoci rendible.

Més informació

1 Comentari

  1. pepellorenç
    pepellorenç agost 30, 15:09

    Yo tengo un Marmota, de una nueva startup española y estoy encantado.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + vint =