25n
25N
25N

Els majors d'Alfafar tanquen el curs

Més de 400 majors van ser protagonistes en el Complex Esportiu Municipal d’Alfafar.

Els majors d'Alfafar tanquen el curs
14/06/2016 -

Les i els majors d’Alfafar es van acomiadar fins al proper curs dels tallers que estan emmarcats sota el projecte “Més vida als anys”. Un programa formatiu per a l’envelliment saludable i actiu, on es tracta la coordinació, la memòria o les relacions socials per evitar l’aïllament, entre uns altres.

Els més de 600 alumnes i alumnes d’aquests tallers van demostrar sota la mirada dels seus companys i companyes les habilitats adquirides després d’un any de curs. Balls llatins, taichí o gimnàstica rítmica van ser els tallers encarregats d’obrir aquesta festa de fi de curs. Seguits de les desfilades de costura, on es van mostrar les creacions fetes pel propi alumnat. A més es van llegir diferents poemes redactats pels propis alumnes i alumnes del taller de poesia.

Després que cada taller mostrés els resultats d’un any d’esforç i treball, es va fer lliurament d’uns diplomes com a reconeixement a la dedicació de totes les persones que acudeixen a aquests tallers. Per finalitzar l’acte de tancament de curs, es va preparar un berenar-sopar, amenitzat amb un ball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 10 =