25n
25N
25N

Els joves de Picassent tornen a protagonitzar el ple de l'Ajuntament

Per tercera vegada en poc més d’1 any, la joventut de Picassent planteja al govern les seues opinions i suggeriments en una jornada de convivència, comunicació i participació ciutadana

Els joves de Picassent tornen a protagonitzar el ple de l'Ajuntament
12/05/2017 -

El saló de plens va acollir de nou una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Picassent en què es vol mantindre un contacte constant amb la joventut del poble perquè els puga manifestar aspectes a l’equip de govern que incideixen en les persones joves del municipi. L’acte va començar amb la resposta de l’alcaldessa Conxa García i el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela dels compromisos o qüestions que es van plantejar en el darrer plenari d’estes característiques celebrat el passat mes de febrer. Uns dubtes o propostes que la majoria dels casos havien sigut resolts i que comptaren amb la complicitat dels adolescents de la localitat.
Una vegada donades les explicacions, fou el torn de l’alumnat de l’IES l’Om i l’escola Sant Cristòfor Màrtir, el qual va interpel·lar l’alcaldessa i regidor sobre temes que els preocupen, com ara, la millora en les fonts dels parcs de Picassent, més i millorats punts Wifi, projeccions de pel·lícules en estiu, els excrements en la via pública, sobre els grups de música o concerts que tenen lloc en festes…
Una a una foren anotades les inquietuds de la joventut i els donaren resposta a les preguntes que feren en la més d’hora i mitja que va durar este plenari jove que compta amb el treball previ i avaluatiu  de la Casa Jove la Torta i del projecte ‘Minga Juvenil’. “Estem encantats de tindre estos espais de trobada amb la gent jove de Picassent. Volem este contacte i que siga una cosa habitual que els joves i el govern trobem la confluència necessària per plantejar, escoltar, i per descomptat, en el casos que pertoque, executar”, manifestà Conxa García en la conclusió de la iniciativa.

El pròxim plenari serà a principis del curs 2017-2018, moment en què es tornarà a fer balanç dels compromisos adquirits i d’altres que es formularan, tot i que, el regidor Jaume Sobrevela, els va encoratjar a que “la comunicació siga pròxima i constant, no només en este plenari, sinó en el lloc i temps que vosaltres desitgeu”, va manifestar l’edil de Joventut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 10 =