25n
25N
25N

Els joves de Foios, protagonistes del 1r Torneig Territori Gamer

Els joves de Foios, protagonistes del 1r Torneig Territori Gamer
24/10/2019 -

El passat cap de setmana Foios va acollir la primera edició del Torneig de Videojocs Saludable Territori Gamer, dos dies en què s’ha pogut gaudir de la millor experiència d’oci electrònic combinada amb tallers i conferències que ajuden a compaginar les partides amb l’activitat física.

El saló d’actes de l’Ajuntament va ser l’espai escollit per a acollir les desenes de participants que es van enfrontar en els diversos videojocs, però on també van aprendre a gestionar el seu temps i organitzar-se correctament en el seu dia a dia per poder donar espai tant als jocs, com als estudis o fer activitats físiques.

Paco Serrano, regidor de Joventut, s’ha mostrat satisfet amb el resultat del torneig: “la resposta del poble ha sigut molt bona, els campionats de cada videojoc s’han omplit de participants que també han acollit de bona manera els tallers i xerrades que paral·lelament s’han impartit a càrrec de la UPCCA”. “Esperem que els joves s’hagen quedat en el missatge que preteníem difondre amb aquest torneig: jugar d’una forma responsable, que hi ha temps per als videojocs, l’estudi, fer esport i estar amb els amics i la familiar si ens organitzem bé” ha afegit el regidor.

Els guanyadors dels tornejos van ser, Pablo Jiménez en el FIFA, Abdelbary Belaissa en el Brawl Star, i Héctor Aucejo en el Fortnite.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 1 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus