25n
25N
25N

Els joves d'Alfafar estrenen mobiliari en la Biblioteca Pública Municipal

El nou mobiliari s’ha unit a la millora ja realitzada fa dos anys de la climatització de l’edifici. També, aprofitant l’època d’exàmens la Biblioteca ha ampliat el seu horari d’obertura

Els joves d'Alfafar estrenen mobiliari en la Biblioteca Pública Municipal
09/01/2017 -

Els veïns i veïnes d’Alfafar poden gaudir a partir d’este dijous del nou mobiliari instal·lat en la Biblioteca Pública Municipal.

El nou mobiliari, demandat pels i les joves d’Alfafar, s’ha unit a la millora ja realitzada fa dos anys de la climatització de l’edifici que garanteix el benestar de tots els usuaris i usuàries que acudeixen a la Biblioteca Municipal, sobretot en època d’exàmens. Estes dues millores s’han fet gràcies al finançament local.

Per a Juan Ramón Adsuara, “estes millores suposen la manifestació física de l’aposta per la joventut. Joves més preparats significa tenir un millor futur”.


En les pròximes setmanes s’incorporaran també noves prestatgeries i un nou mobiliari infantil perquè les i els xicotets d’Alfafar puguen disfrutar de ells. Una altra de les millores realitzades en la Biblioteca Pública Municipal d’Alfafar és la instal·lació d’un sistema antirobatori que permet que els llibres que pertanyen a la biblioteca estiguen protegits de furt i així els i les estudiants, puguen entrar amb les seues pertinences a la biblioteca sense necessitat de separar-se d’elles.

La Biblioteca Pública Municipal d’Alfafar és considerada Bé d’Interés Cultural i per això, en un futur, es volen dur a terme altres accions com pintar la façana i arreglar el sostre per a evitar les filtracions d’aigua.

A més, aprofitant l’època d’exàmens, la biblioteca ha fitat una altra novetat respecte al seu horari. Fins al pròxim 26 de gener estarà oberta com a aula d’estudi de dilluns a dijous, des de les 10:30h (hora habitual d’obertura de la mateixa) fins a la 01h de la matinada sense interrupció. Els dissabtes de 10:30h a 14:00h i els diumenges de 20:00h a 1:00h, ampliant així el període d’obertura i satisfent les necessitats que demanden els i les alfafarenyes que acudeixen estos dies a estudiar.

Des de la Regidoria de Biblioteca i Arxiu de l’Ajuntament d’Alfafar es vol aconseguir un espai de qualitat òptim on tots els usuaris i usuàries de la localitat puguen fer ús de les instal·lacions i beneficiar-se d’elles.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 6 =

programacion rialto
ficcions 2019-2020