25n
Orgull
Orgull

Els hotels valencians freguen el ple tècnic en el pont d'agost amb més del 95%

Els hotels valencians freguen el ple tècnic en el pont d'agost amb més del 95%
14/08/2019 -

Els hotels de la Comunitat Valenciana freguen el “ple tècnic” durant el pont del 15 d’agost, ja que l’ocupació hotelera mitjana supera el 95% al llarg de tota la costa valenciana. Moltes destinacions ja han penjat el cartell de ‘complet’.

El president de la patronal hotelera Hosbec, Toni Mayor, ha advertit que queden “poques habitacions lliures” i ha subratllat que “possiblement” les reserves d’última hora esgoten els allotjaments valencians”.

Aquestes dates estiuenques han coincidit amb un bon pont entre el dijous 15 d’agost festiu en l’àmbit nacional i el diumenge, per la qual cosa les reserves específiques d’aquests dies han elevat l’ocupació hotelera mitjana de la Comunitat per damunt del 95%, destaca l’organització empresarial en un comunicat.

La bona previsió meteorològica també contribuirà a aquestes optimistes perspectives en matèria hotelera, ja que ha baixat la “calor sufocant” de la setmana passada i el pont es presenta amb cels buidats i unes temperatures normals per a aquesta època de l’any.

Segons el balanç d’Hosbec, totes les destinacions vacacionals de la Comunitat Valenciana estan en el mateix nivell de reserves, des de Castelló a València, Benidorm (Alacant) i tota la Costa Blanca alacantina.

Aquestes bones dades d’ocupació consoliden la millora de la previsió, per la qual cosa “es podran quasi igualar les dades de 2018 quant a ocupació hotelera”, asseguren des de la patronal.

Quant a ingressos, Hosbec creu que serà un escenari “una mica pitjor” que l’any passat, perquè “les condicions del mercat (destinacions competidors, situació del Brexit a Regne Unit, caigudes del turisme alemany a Canàries i Balears) no han permés incrementar preus ni superar rendibilitats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 4 =