25n
25N
25N

Els Grups d'Acció Local Rurals i Pesquers tindran ajuda de la Diputació en temes europeus

Bartolomé Nofuentes: “Aquesta Corporació està oberta a col·laborar i assessorar, no solament en la cerca de finançament europeu, sinó en altres àmbits que requereixen d’una forta especialització”

Els Grups d'Acció Local Rurals i Pesquers tindran ajuda de la Diputació en temes europeus
01/03/2017 -

La Diputació de València ha establit una mesa de treball amb els Grups d’Acció Local (GAL) i Pesquers (GALP) de la província de València per assessorar-los en temes europeus. En l’actualitat, aquestes agrupacions es troben immerses en el procés de constitució d’una xarxa provincial de grups d’acció local, una iniciativa que parteix de la seua intenció de conjuminar esforços per a canalitzar subvencions i ajudes per a tota la regió.

“Aquesta Corporació està oberta a col·laborar i assessorar, no solament en la cerca de finançament europeu, sinó en altres àmbits que requereixen d’una forta especialització”, ha assenyalat el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes. Entre els objectius d’aquesta xarxa es troben dinamitzar el territori rural i pesquer conjuntament amb aquests grups; formar als seus equips directius en el desenvolupament local participatiu; i establir una estratègia de comunicació, entre uns altres.

Així mateix, la xarxa es planteja enguany dur a terme activitats com l’organització de trobades amb actors territorials de la província de València, realitzar jornades de presentació del projecte, crear una pàgina web de la xarxa, així com desenvolupar una anàlisi sobre futures estratègies de comunicació 2.0 i la possibilitat d’estudiar convocatòries per a obtenir finançament, tant a nivell estatal com a europeu, aprofitant els diferents programes que s’articulen amb aquesta finalitat.

L’àrea de Projectes Europeus té com a funcions principals proporcionar assistència i assessorament tècnic i estratègic especialitzat i incrementar el coneixement sobre la Unió Europea en l’administració local. Per a açò, s’encarrega de la cerca de convocatòries de finançament i informar a les entitats locals de les mateixes.

Amb una visió de futur cerca aliances estratègiques, tals com la pertinença a plataformes especialitzades o la participació en grups de treball preparatoris de les proposades comunicació, realitzant funcions d’ajuda tant a la formulació de propostes tècniques com com en la cerca de socis internacionals i en la verificació del compliment de requisits de població, participació i territorials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 16 =