25n
25N
25N

Els governs valencià i murcià unixen esforços per a segellar un abocador a Orihuela-Abanilla

Els governs valencià i murcià unixen esforços per a segellar un abocador a Orihuela-Abanilla
23/09/2016 -

Els governs de la Comunitat Valenciana i Múrcia avancen en la coordinació d’esforços per al segellat de l’antic abocador de la mercantil Proambient, a Orihuela-Abanilla.

El director general del Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Joan Piquer, ha visitat junt amb Encarna Molina, directora general de Qualitat Ambiental de Múrcia i l’alcalde d’Abanilla, els treballs que el govern murcià està executant per al segellat de l’antic abocador de la part de Múrcia.

Sobre el terreny, Joan Piquer ha confirmat que els tràmits administratius previs a l’inici dels treballs in situ en la part valenciana de la instal·lació (terme De), ja estan quasi finalitzats i que la Generalitat Valenciana invertirà en esta primera fase més de 800.000 euros.

El director general ha volgut agrair “esforç conjunt de tots els departaments de la conselleria” (contractació, supervisió de projectes, servicis tècnics i servicis administratius), per a atallar esta problemàtica amb diligència.

“L’ objectiu és eliminar el foc interior de la massa de residus i procedir al segellat de la zona”, ha afirmat Piquer.

Recentment, el jutjat d’Orihuela ha imposat a la mercantil Proambient una fiança superior, dins de la personació que ambdues comunitats autònomes tenen contra la mercantil infractora, propietària de la instal·lació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − catorze =

museo prehistoria