caixa popular

“Els esperantistes” en l'Auditori de Torrent

“Els esperantistes” en l'Auditori de Torrent
18/05/2017 -

Escrita i dirigida per Paco Zarzoso, “Els Esperantistes” té com a protagonistes a Lázaro (Ferrán Gadea) i Marta (Cristina García), dos germans pròxims a la quarantena que viuen a casa dels seus progenitors, que van morir fa deu anys. El seu pare era president de la Societat Esperantista de la ciutat, un Quixot que va inculcar als seus fills l’amor per eixa llengua que hauria d’unir a tots els éssers humans. Ell els va obligar a estudiar Filologia.

Lázaro, així batejat per Lazarus Zamenhof, el creador de l’esperanto, ha dedicat tota la seua vida a seguir els passos del seu pare. Mai ha eixit de la casa familiar i, després de la mort dels seus pares, va ocupar l’habitació d’estos, la més gran, la que dóna al mar. Marta, després de diversos viatges i d’alguns desenganys amorosos, ha tornat a la llar familiar amb el seu germà, i treballa en la carnisseria equina del seu ex.

El conflicte naix quan Marta s’enamora bojament d’Ángel (Josep Manel Casany), un empresari immobiliari arruïnat, i ho porta a casa amb la intenció que es quede a viure amb els dos germans. La seua habitació és molt xicoteta per a un llit gran, i s’entaula una lluita aferrissada per l’habitació gran ocupada per Lázaro, però en realitat són unes altres les lluites que ixen a la llum en esta tragicomèdia que té com a protagonista la fragilitat humana. La funció serà el dissabte 20 de maig a les 20 h. Les entrades es poden adquirir en la web i en la taquilla.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 9 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios