25n
25N
25N

Els escolars valencians defensen el respecte mutu com a base de la convivència

Els escolars valencians defensen el respecte mutu com a base de la convivència
15/02/2017 -

El respecte cap als altres i, especialment, tractar a la resta com ens agradaria que ens tractaren a nosaltres, és el compromís més votat per xiquets i xiquetes de tres centres escolars que han participat en l’activitat “Diputat per un dia”, organitzada per Aldeas Infantiles a l’hemicicle de les Corts Valencianes.

Este dimarts, les bancades del parlament valencià estaven ocupades per xiquets i xiquetes del col·legi públic de la Xara (Dénia), Mestre Vicent Artero (Castelló) i Las Cumbres School de Montcada (València), que han escoltat dels seus portaveus les mesures que proposen per eradicar la violència de les aules i posar fi a l’assetjament escolar.

Després dels parlaments, els escolars han votat els compromisos i, a més del ja esmentat del respecte mutu, que ha estat el més votat, també han obtingut un molt bon resultat altres com la resolució de conflictes amb diàleg i sentit comú i el respecte als companys i companyes amb idees diferents.

El President de Les Corts, Enric Morera, ha estat l’encarregat de dirigir este peculiar ple, acompanyat pel Secretari segon, Marc Pallarés i representants dels grups parlamentaris com María Bernal (PPCV), Carmen Sánchez (Cs), Ana Barceló (PSPV-PSOE) i Fran Ferri (Compromís). La presència de tots els grups ha servit al President per explicar als xiquets i xiquetes la importància de la pluralitat i de la diversitat i ha encoratjat a tots els escolars a denunciar qualsevol acte de discriminació o assetjament cap a altres alumnes.

En l’acte també ha intervingut el President d’Aldeas Infantiles SOS Espanya, Pedro Puig i la Directora General d’Infància i Adolescència de la Generalitat, Rosa Molero.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 7 =