caixa popular

Els cursos del Centre de Formació Les Sitges acomiaden l’any amb les seues jornades de portes obertes

Els cursos del Centre de Formació Les Sitges acomiaden l’any amb les seues jornades de portes obertes
05/06/2017 -

Amb l’arribada del mes de juny, el Centre de Formació Les Sitges, de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, va a acomiadar les seues classes. I, quina millor manera de fer-ho que amb les seues jornades de portes obertes que donarà l’oportunitat a pares, mares, iaios i amics de comprovar tot el que han après els alumnes en aquest curs.

No solament ells, ja que aquestes jornades estan obertes també al públic en general perquè puguen comprovar el gran nivell de les classes i s’animen a ser part del Centre de Formació Les Sitges, a través dels seus cursos, en el pròxim curs 2017/18.

Després de la inauguració, el 30 de maig, de l’exposició dels alumnes d’arts plàstiques, acompanyats del curs de batucada, els primers tallers que van a obrir la seua portes, el dilluns 5 de juny a les 17:30 hores, seran el de Dansa Clàssica, de 4 a 6 anys i el de Teatre Menuts Actors. Un dia més tard, el dimarts 6 de juny, els alumnes de 7 a 10 anys del Taller de Dansa seran els que mostren tot l’aprés en la Casa de Cultura. Serà també a les 17:30 hores.

El dimecres 7 de juny el torn serà del taller de Guitarra que, a les 17:30 i a les 19:0 hores interpretarà algunes de les peces apreses en aquest curs. Passaran el testimoni, el dijous 8 de maig, al taller de Música en Moviment que, a les 17:30 hores, deixarà a tots els presents sorpresos pel seu gran nivell.

Amb el taller de moviment es posarà el punt i a banda a les jornades de portes obertes del Centre de Formació Les Sitges que continuarà amb les mateixes el dia 14 de juny amb el protagonisme indiscutible del taller de Teatre.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats