caixa popular

Els cursos de xiquets de les Escoles Esportives arranquen el 4 de setembre amb la matrícula

Els cursos de xiquets de les Escoles Esportives arranquen el 4 de setembre amb la matrícula
23/08/2017 -

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, ho té tot preparat perquè, a partir del pròxim dilluns 4 de setembre, s’inicien les matrícules dels cursos de les Escoles Esportives per a la temporada 2017/18. Cursos, en aquest cas, per a xiquets i joves d’entre 3 i 15 anys.

Com ha succeït amb la matrícula dels cursos d’adults, les inscripcions podran realitzar-se tant de manera en línia com de manera presencial. En el cas de la matrícula en línia, a través de www.burjassot.org, és imprescindible que el número de telèfon mòbil estiga actualitzat per a poder realitzar la matrícula. El pagament de la matrícula només es podrà fer amb targeta de crèdit o de dèbit.

Les persones que així ho desitgen, també podran fer la seua matrícula de manera presencial. En aquest cas, les matrícules es faran amb repartiment previ de números, a partir de l’1 de setembre, en les dependències del Poliesportiu Municipal a partir de les nou del matí. Cada número serà una cita prèvia i permetrà realitzar dues inscripcions. En el número s’indicarà a partir de quina hora es pot fer efectiva la matrícula, evitant així també les cues d’espera. El pagament, en aquest cas, es podrà fer en efectiu, amb targeta o mitjançant carta de pagament. Si s’escull l’última modalitat, és necessari portar el justificant de pagament al Poliesportiu Municipal una vegada fet l’ingrés del curs. L’horari de matrícula presencial, en el Poliesportiu, serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19 hores.

En tots dos casos, on line i presencial, les matrícules no formalitzades caduquen als 5 dies i és imprescindible estar empadronat a Burjassot. És necessari també aportar el DNI original o còpia de l’alumne/a o el seu representant legal en el cas que manque del mateix.

Es podrà sol·licitar certificat mèdic d’idoneïtat per a la pràctica esportiva adaptada a cadascun dels esports. A les tres faltes sense justificar s’entendrà que es renuncia a la plaça.

Enguany per a xiquetes i xiquets, la Regidoria ha programat cursos de Funky que s’uneixen als d’Atletisme, Minibàsquet, Pre esport, Handbol, Futbol Sala, Gimnàstica Aeròbica, Rítmica i Coreografia, Karate, Tennis, Patinatge, Natació Sincronitzada i Waterpolo. En el cas de les inscripcions d’aquestes dues últimes modalitats esportives, les matrícules es realitzaran en la Piscina Coberta a partir del 15 de setembre. La modalitat de rítmica també podrà impartir-se, sempre que hi haja suficients alumnes per a realitzar l’activitat, en el Col·legi Villar Palasí.

Els cursos esportius per a xiquetes i xiquets tenen un preu de 52€ i tots ells tenen diferents horaris i dies de realització que es pot consultar tant en el fullet informatiuelaborat des de la Regidoria d’Esports com en la pròpia web municipal en el moment de realitzar la matrícula.

En el cas de família nombrosa, l’import es redueix un 50% i tenen una bonificació especial del 100% les Famílies Nombroses Especials. És necessari, en el moment de la matrícula, aportar el Llibre de Família Nombrosa vigent.

Tota la informació sobre els cursos, horaris, dies, espais de realització…es pot consultar en www.burjassot.org en el moment de la matrícula o en el citat fullet editat per la Regidoria d’Esports.

A partir del 18 de setembre les persones empadronades en altres municipis podran sol·licitar places en les activitats que queden vacants.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + deu =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris