tros al plat

Els corredors de la Mitja Marató i Marató València tornaran a viatjar amb descompte en Renfe

L’organització d’ambdues proves tanca un altre any més l’acord per a beneficiar a corredors i acompanyants d’un descompte del 35%

Els corredors de la Mitja Marató i Marató València tornaran a viatjar amb descompte en Renfe
28/07/2017 -

Viatjar a tota màquina fins a València per a córrer la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP o la Marató València Trinidad Alfonso EDP serà possible gràcies a l’acord un any més de l’organització de les dues proves amb Renfe, que permetrà un descompte del 35% en la compra de qualsevol bitllet de tren amb destinació a València en els dies previs a les dues proves de la Ciutat del Running.

Esta promoció s’activarà, aproximadament, tres mesos abans de la celebració del cada prova, quan la companyia posa a la venda els bitllets dels diferents trens amb destinació a València. S’aplicarà sobre la qualsevol tarifa flexible de tots els serveis de rodalia, mitja distància, llarga distància i AVE amb destinació a València, en tots els horaris disponibles durant eixes dates prèvies al 22 d’octubre i el 19 de novembre, amb possibilitat de viatjar fins quatre dies abans i dos després de les proves.

D’esta forma, Renfe tornarà a habilitar una tarifa promocional pensada perquè tant els corredors inscrits com els seus acompanyants gaudisquen d’un 35% de descompte en els bitllets adquirits per a viatjar a la Ciutat del Running fins quatre dies abans i dos després de la celebració de les carreres.

Podran fer ús d’esta tarifa amb descompte aquells corredors ja inscrits en la prova i els seus acompanyants. Tots els que vulguen beneficiar-se de la promoció de Renfe solament han de sol·licitar-ho a través del servei de Telèfon d’Atenció al Corredor de València Ciutat del Running, que enviarà l'”autorització de descompte” una vegada comprovats les dades del corredor inscrit. Esta autorització haurà de mostrar-se en el viatge.

 

‘Tren Runner’ des de Madrid i Barcelona

Una altra opció per a tancar el teu desplaçament a València amb el millor preu és en Welcome To València de la mà de Viatges Transvia. En este cas, l’agència ha concretat amb Renfe una sèrie de places limitades especialment contractades per a la Mitja Marató i Marató València en trens que tenen a Madrid i Barcelona com a origen i destinació. Esta opció ja es pot consultar en la pestanya “Trens especials” del portal www.welcometovalencia.com o en el telèfon d’atenció al client 96 387 09 95.

Estes places comporten l’avantatge d’una cancel·lació sense despeses en cas de lesió sempre que es presente el corresponent certificat mèdic.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal paiporta 2018
nadal rocafort 2018
Nadal Rafelbunyol
Obra Yolo en el teatro escalante
bienal mislata
Talia
Olympia