25n
Orgull
Orgull

Els col·legis públics de Torrent es preparen per al nou curs escolar amb importants reformes

Els col·legis públics de Torrent es preparen per al nou curs escolar amb importants reformes
11/08/2016 -

L’ajuntament amb l’objectiu de millorar les instal·lacions dels col·legis públics de Torrent, i aprofitant el període estival en què els xiquets i xiquetes es troben de vacacions, està duent a terme una sèrie de reformes de manteniment i actuacions de millora en els centres escolars. Els alumnes i alumnes començaran el nou curs 2016-2017, amb significatives millores que adequaran els col·legis i que els aportaran grans beneficis.

Amb estes reformes es millorarà la qualitat dels col·legis públics de la localitat, però també el benestar dels estudiants, que donaran la benvinguda al nou curs amb reparacions i arreglaments del material i mobiliari, neteja i pintura, noves portes, baranes i rampes d’accés, entre moltes altres.

La regidora d’Educació, Patricia Sáez, hi ha assenyalat que “es molt important treballar diàriament en els centres escolars, ja que per a oferir una educació de qualitat per als nostres xiquets i xiquetes, també es necessiten centres de qualitat que compten amb les millors instalaciones”.

El projecte consta de 32 accions de manteniment i reforma, que s’estan realitzant en un total de 12 centres com ara el CEIP Miguel Hernández, CEIP Els Terretes CEIP Federico Maicas, CEIP Lope de Vega, CEIP Joan XXIII, CEIIP Antonio Machado, CEIP Mare de Déu del Rosario, CEIP Sant Joan Baptista, CEIP El MolíCEIP Sant Pasqua, li. Infantil Ciutat Jardí i AU C/ Sant Marcos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + nou =