25n
25N
25N

Els col·legis públics de Torrent aproven la jornada contínua

Les classes acabaren a les 14 h, però mantenint el servei de menjador i les activitats escolars fins a les 17 h

Els col·legis públics de Torrent aproven la jornada contínua
07/04/2017 -

Esta setmana els col·legis de Torrent van realitzar una votació per a decidir la implantació de la jornada contínua en els centres educatius. Després del recompte de vots, els col·legis CEIP Antonio Machado, CEIP Sant Pasqual, CEIP Virgen del Rosario, CEIP El Molí, CEIP Sant Joan Baptista y el CEIP Les Terretes, se sumaran al grup de col·legis torrentins que ja han gaudit de la jornada contínua durant el curs 2016-2017.

Amb un 65% per cent de vots afirmatius i una participació entorn del 75% del cens, els pares i mares han decidit aprovar esta jornada que pot donar grans beneficis en l’alumnat, entre la qual destaca acabar amb l’absentisme escolar i l’exclusió social. La regidora d’Educació, Patricia Sáez, ha destacat la importància que les famílies disposen d’un major temps per a estar junts. “La participació en la consulta per part dels pares i mares és una mostra de la col·laboració i importància que existeix entre l’administració i les famílies, per a conciliar la vida professional amb la familiar”, ha assenyalat la regidora.

Amb la nova mesura, els col·legis acabaran les classes escolars a les 14 hores, com ja van fent durant este curs el CEIP Federico Maicas, CEIP Lope de Vega, CEIP Juan XXIII i CEIP Miguel Hernández. A més, es mantindran actius els serveis de menjador i les activitats escolars fins a les 17 hores, les quals són gratuïtes per a totes les famílies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 3 =