25n
25N
25N

Els becaris de “La Dipu et beca” finalitzen les seues pràctiques en l'Ajuntament de Torrent

Els becaris de “La Dipu et beca” finalitzen les seues pràctiques en l'Ajuntament de Torrent
01/09/2016 -

Després de dos mesos de treball en les diferents àrees de l’Ajuntament de Torrent, els becaris del programa “La Dipu et Beca” han finalitzat les seues pràctiques formatives. Un total de 38 estudiants universitaris i de formació professional d’àmbit local han sigut els beneficiaris d’aquestes pràctiques remunerades que els han permés aplicar els seus coneixements acadèmics en una de les seues primeres preses de contacte amb el món laboral.

S’ha fet un acte de comiat en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Torrent on se’ls ha atorgat un diploma acreditatiu de les pràctiques formatives en el consistori i en el qual han estat present representant de l’equip de govern i de la resta de forces polítiques i alguns dels funcionaris que han exercit de tutors durant aquest període de formació. Patricia Sáez, regidora d’Educació i alcaldessa accidental, els ha dirigit unes paraules d’agraïment i ha assenyalat que desitja que “conéixer el funcionament de la institució i l’administració des de dins haja sigut una bona experiència que segur que els servirà per a un futur professional”.

La labor dels estudiants dins de l’Ajuntament ha sigut essencial en el suport de moltes àrees, per la qual cosa aquesta iniciativa és un intercanvi positiu de coneixements i experiència per a treballadors i becaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =