25n
Orgull
Orgull

Els arbres i la il·luminació de Nadal comencen a transformar les places de la ciutat

Els arbres i la il·luminació de Nadal comencen a transformar les places de la ciutat
26/11/2016 -

La plaça de l’Ajuntament de València ja ha començat la seua transformació en un dels punts neuràlgics de la celebració del Nadal a la nostra ciutat. Un dels elements clau de l’ornamentació típica d’estes dates, l’arbre de Nadal, ja s’ha començat a instal·lar a la meitat de la plaça, on també hi haurà propostes d’entreteniment a càrrec de l’Associació de Comerciants del Centre Històric.

En paral·lel al centre de la ciutat, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha destacat que enguany tots els pobles de València comptaran amb il·luminació ornamental per donar la benvinguda al Nadal. “Volem que la plaça de l’Ajuntament siga referent de la ciutat durant les pròximes setmanes des del punt de vista de la celebració del Nadal i de la generació d’oportunitats econòmiques per a molts comerços del centre, però, com ja férem l’any passat, continuem apostant per la descentralització de les celebracions i enguany els nostres barris i els nostres pobles celebraran també estes dates amb la mateixa dignitat, amb arbres de Nadal i il·luminació”, ha afirmat Fuset.

Per segon any consecutiu a banda de l’arbre de Nadal de la plaça de l’Ajuntament s’instal·laran uns altres exemplars en places històriques com les de Benimaclet, el Doctor Collado, la Creu del Canyamelar, Patraix, Sant Valer i Campanar. A més, arran del gran èxit que va suscitar l’any passat, enguany tornarà a instal·lar-se el betlem en la plaça de la Reina, creant així un segon punt de gran atracció en el centre per a veïnat i visitants.

“El Govern de la Nau té un compromís sòlid amb les celebracions de la nostra ciutat, amb el seu paper fonamental per a la cohesió social i amb les oportunitats econòmiques que generen al seu voltant. Per això continuem descentralitzant bona part de la celebració al mateix temps que reforcem la plaça de l’Ajuntament com una plaça per al poble i per a les seues celebracions”, ha afegit Fuset, qui ha recordat que l’encesa oficial dels enllumenats es farà el proper 5 de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − un =