25n
25N
25N

Els alumnes del projecte BIS d'Anima't acosten la poesia als xiquets de Burjassot

Glòria Fortes serà la protagonista este pròxim 8 de març a partir de les 18.00 hores

Els alumnes del projecte BIS d'Anima't acosten la poesia als xiquets de Burjassot
06/03/2017 -

L’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot continuara acostant el món de la poesia a les i els xiquets de Burjassot dins de les activitats gratuïtes d’animació lectora programades per a este mes de març. I, en esta ocasió, comptara amb la col·laboració de les i els alumnes del projecte “Burjassot Inclusió Social” (BIS), engegat a través de l’Agència Jove i ANIMA’T, l’Escola d’Animadors i Monitors de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot.

Estos joves animadors i monitors seran els encarregats, el dia 8 de març a les 18 hores, de realitzar una animació lectora, Anima’t a la poesia, en la qual animaran als i les peques participants, al costat dels seus pares i mares, ja que es tracta d’una activitat familiar, a interessar-se pel món de la poesia. Ho faran a partir de la figura de la gran Glória Fuertes.

Després de presentar-se a tots els participants en l’activitat, les i els animadors presentaran d’una manera dinàmica i divertida la figura de Glória Fuertes, la seua biografia i la importància de la seua obra per als més xicotets, ja que l’autora espanyola es va fer especialment coneguda per les seues col·laboracions en programes infantils i juvenils. Després d’esta primera presa de contacte, les endevinalles i els embarbussaments seran els protagonistes de la vesprada, per a la diversió total dels i les xiquetes de la Biblioteca Infantil.

Per a acabar la vesprada, en la part més artística, hi hauran pintares i els participants podran crear les seues pròpies màscares relacionades amb els animals i els elements protagonistes de l’animació.

Una animació lectora molt diferent, divertida, dinàmica i en la qual les i els alumnes del projecte BIS posaran tot el seu esforç i obstinació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =