caixa popular

Els alumnes de FP de Mislata reparen ordinadors i resolen dubtes a les persones majors de la Llar del Quint

L’associació Majors Voluntaris i els estudiants del grau de Sistemes Microinformàtics col·laboren en un taller formatiu per a fer pràctiques amb casos reals

Els alumnes de FP de Mislata reparen ordinadors i resolen dubtes a les persones majors de la Llar del Quint
02/05/2018 -

Els estudiants de 1er del Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes del Centre Integrat de Formació Professional de Mislata han finalitzat aquestos dies un taller formatiu curiós i molt gratificant. Durant diverses setmanes, els xics i xiques que es formen com a informàtics han posat en pràctica tots els coneixements adquirits durant el curs treballant per a clients de carn i os, les persones majors de Mislata.

Es tracta d’una col·laboració entre el centre formatiu i l’associació Majors Voluntaris, que imparteix un taller d’informàtica en la Llar del Quint, a través de la qual els joves estudiants han reparat ordinadors, han resolt dubtes i han après a tractar amb clients, com si treballaren en qualsevol empresa de serveis informàtics. Els estudiants han treballat per grups amb una dedicació de sis hores setmanals, resolent casos pràctics i reals.

A través d’aquest taller, que ha estat coordinat pels professors del Centre de Formació Professional, els estudiants van visitar la Llar del Quint per a participar en una classe intergeneracional on els alumnes del taller d’informàtica per a majors van poder preguntar als joves tot tipus de dubtes. A més, van enviar a l’institut alguns ordinadors danyats que els estudiants es van encarregar de reparar.

La setmana passada els uns i els altres es van citar en el saló d’actes del Centre Integrat de Formació Professional per a fer balanç dels resultats d’aquest singular projecte, del que tots van resultar molt satisfets. L’experiència ha servit als joves per a familiaritzar-se amb els processos habituals d’un taller d’informàtica i per a millorar les habilitats socials i comunicatives amb el client. Per la seua banda, els majors de Mislata opinen que ha sigut una experiència breu però enriquidora i esperen l’any que ve tornar a col·laborar amb l’institut.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 17 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris