25n
25N
25N

Els ajuntaments de Benetússer, Paiporta i Picanya s'uneixen per a una estratègia de desenvolupament conjunt

Els ajuntaments de Benetússer, Paiporta i Picanya s'uneixen per a una estratègia de desenvolupament conjunt
18/10/2016 -

L’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, la de Paiporta Isabel Martín i l’alcalde de Picanya Josep Almenar es van reunir aquest dilluns per a coordinar l’estratègia de desenvolupament conjunt dels tres municipis per als pròxims 3 anys. L’estratègia DUSI (Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat) és un projecte que té com a base fonamental la participació de la ciutadania.

Els tres consistoris es troben en la primera fase del projecte en la qual estan posant a la disposició dels seus veïns una xicoteta enquesta en la qual es demana als ciutadans la seua opinió sobre les necessitats de desenvolupament en cada municipi i en l’àrea formada pels tres.

En la reunió d’aquest dilluns s’ha establit un calendari per a coordinar totes les accions en els tres municipis i poder arribar a presentar el projecte a la recerca de finançament europeu a través dels fons FEDER. La primera fase del projecte finalitza aquesta setmana i l’estudi complet abans de final d’any.

Per a l’alcaldessa de Benetússer Eva Sanz, amfitriona en la reunió d’aquest dilluns, l’estratègia DUSI, és una “oportunitat per a fer partícip a la ciutadania del desenvolupament sostenible i en diversos àmbits comuns dels 3 municipis”. “Som tres municipis que tenim molt en comú, físicament estem molt a prop però moltes coses encara ens separen. Amb aquest projecte volem acurtar eixa distància”, explica Sanz.

Reunió informativa a Benetússer

L’Ajuntament de Benetússer ha preparat per a hui dimarts 19 d’octubre a les 19h en el saló de plens del consistori una reunió informativa per a traslladar a la ciutadania totes les dades de l’estratègia DUSI que s’ha engegat juntament amb Picanya i Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 1 =

museo prehistoria