25n
25N
25N

Elisa Díaz: "El Botànic només encerta quan rectifica en gestió de residus i fa cas al PP"

Ha afirmat la regidora després de conéixer que el Consell planeja incinerar 30.000 tones a l’any de residus perillosos en la planta de Buñol

Elisa Díaz: "El Botànic només encerta quan rectifica en gestió de residus i fa cas al PP"
09/06/2021 -

La portaveu de Medi Ambient del Grup Parlamentari Popular (GPP), Elisa Díaz, ha assenyalat que “el Botànic només encerta quan rectifica en la gestió de residus i fa cas al PP”.

Elisa Díaz s’ha referit d’aquesta manera després de conéixer que el Consell planeja incinerar 30.000 tones a l’any de residus perillosos en la planta de Buñol i ha assenyalat que l’acció que defensava el Botànic d’enterrar aquest tipus de residus “és troglodita” i ha recordat que aquesta autorització porta la signatura del PP perquè vam ser el partit que va iniciar la tramitació.

Així, ha explicat que l’oposició de l’esquerra valenciana al paper mediambiental que fan les cementeres en l’eliminació de residus “no tenia cap sentit”. “Ara només falta –ha afegit– que acaben de fer-nos cas i modifiquen el Pla Integral de residus per a fomentar la valorització energètica que van eliminar quan van arribar al Govern”.

“Si realment volen parlar d’economia circular haurien de començar per ací i estalviar-se els nyaps de lleis que ens arriben a les Corts”, ha assenyalat.

“El principi d’autosuficiència requereix instal·lacions per a gestionar els nostres propis residus i ara com ara, tant els residus sanitaris, com a industrials, com a domèstics s’estan portant fora de la Comunitat per falta d’opcions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 8 =