25n
25N
25N

La filòloga i professora Elena Simón imparteix una ponència sobre coeducació dins la I Escola Feminista d'Ontinyent

En l’acte d’aquest dimecres al Teatre Echegaray s’abordarà la importància de la coeducació per a l’aprenentatge de la igualtat, la pau i la salut

La filòloga i professora Elena Simón imparteix una ponència sobre coeducació dins la I Escola Feminista d'Ontinyent
02/11/2020 -

La filòloga i professora alacantina Elena Simón impartirà aquesta setmana una ponència sobre coeducació dins la I Escola Feminista d’Ontinyent. En l’acte, previst per a aquest dimecres a les 19:00 hores al Teatre Echegaray, s’abordarà la importància de la coeducació com a ferramenta per eliminar les desigualtats i fomentar una societat més justa i igualitària.

“Coeducar per a la igualtat, la salut i la pau” tindrà entrada gratuïta, per limitacions d’aforament i pressa de mesures de seguretat serà necessari accedir prèvia inscripció a correu electrònic igualtat@ontinyent.es, quedant a hores d’ara places lliures que s’ompliran per ordre d’inscripció fins a completar l’aforament. Les persones interessades també poden inscriure’s a les següents activitats de l’Escola Feminista, que continuaran el 18 de novembre amb l’escriptora gaditana i creadora de la web “Feminista ilustrada” María Murnau, amb la ponència “Desdibuixant el gènere”.

La regidora d’Igualtat, Natalia Enguix, animava a la ciutadania a participar d’aquest cicle de ponències, que reuneix a destacades professionals i expertes de tota Espanya, “i que ens pot ajudar a formar-nos a totes i tots en la prevenció i erradicació de les conductes que fomenten la desigualtat”, assenyalava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =