25n
Orgull
Orgull

Elena Ferrando i Eva Sanchis visiten el centre ocupacional de Koynos de Godella

Elena Ferrando i Eva Sanchis visiten el centre ocupacional de Koynos de Godella
03/04/2019 -

La secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Elena Ferrando, ha visitat este matí el centre ocupacional de Koynos, en Godella, acompanyada per l’alcaldessa del municipi, Eva Sanchis.

Esta visita ha estat guiada per la directora tècnica de l’entitat, Encarna Pozo; la directora del centre ocupacional, Amparo Marín; el president de Koynos, Ernesto Lapiedra; la presidente de l’AMPA del centre ocupacional, Mayte Martí; i els usuaris del centre ocupacional Jesús Guanter i Inés Lledó.

Ferrando, que està realitzant visites per distints centres educatius de la província, ha conegut de primera mà este centre ocupacional que atén a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns del desenvolupament un cop han finalitzat la seua etapa escolar. El projecte del centre ofereix distints programes dirigits a millorar els resultats personals desenvolupant les relacions interpersonals, el benestar emocional i físic i la inclusió social dels usuaris.

La cooperativa Koynos també compta amb un centre d’educació especial que cobreix l’educació bàsica obligatòria (dels 3 als 16 anys) i la transició a la vida adulta (dels 16 al 21 anys), desenvolupant el currículum dels alumnes i prioritzant el benestar social, les relacions interpersonals i la inclusió social.

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha destacat l’estreta relació que existeix entre l’Ajuntament i Koynos. «Des del consistori col·laborem amb el centre en tot allò que podem. La seua trajectòria i les bones referències per part de famílies i usuaris els precedeixen, i això parla molt i molt bé del treball que estan fent», ha comentat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 3 =