25n
25N
25N

La ciutadanía de Quart de Poblet tria millorar l'accessibilitat, el patrimoni o l'esport

La població de Quart de Poblet selecciona els sis projectes que l’Ajuntament desenvoluparà dins del programa de Pressupostos Participatius amb una dotació total de 200.000 euros

La ciutadanía de Quart de Poblet tria millorar l'accessibilitat, el patrimoni o l'esport
27/01/2020 -

Els veïns i veïnes de Quart de Poblet han triat els sis projectes que es duran a terme dins del programa Pressupostos Participatius 2020, desenvolupat des de l’àrea de Govern Obert que lidera el regidor Jose Acosta. Les mesures, per a les quals es destinarà un pressupost total de 200.000 euros, han abastat camps com l’accessibilitat, la millora de sales d’esport, el patrimoni o la seguretat viària.

En concret, les iniciatives seleccionades han sigut el projecte d’Accessibilitat i visibilitat en passos de vianants, proposta més votada i a la qual es destinaran 35.000 euros; el Reacondicionament de la sala de musculació del Poliesportiu, amb una dotació de 35.000 euros; la Realització d’un circuit de seguretat viària, per al qual es destinaran aproximadament 40.000 euros; la Revegetació al voltant de la Biblioteca Municipal Enric Valor, amb un pressupost d’entorn dels 30.000 euros; l’Adequació de la Ruta de l’Aigua, amb 35.000 euros; i la Senyalització i neteja viària dels camins rurals, per al qual hi ha una quantia d’uns 28.000 euros.

En aquesta quarta edició dels Pressupostos Participatius, van poder votar les persones majors de 16 anys i els i les membres del Consell Municipal d’Infància (CMI), a través de l’app iParticipo, una eina que es va destacar per la seua interfície accessible i el seu fàcil ús.

Amb l’objectiu de facilitar la participació en aquest programa, des de l’equip tècnic de Govern Obert, s’han presentat i explicat les propostes, així com el funcionament de l’app, a peu de carrer, treballant també amb col·lectius i associacions.

La campanya de Pressupostos Participatius és una de les principals línies de treball del Consistori de Quart de Poblet, municipi que es caracteritza per la gran implicació dels quartans i quartanes. De fet, actualment ja s’han dut a terme cinc dels sis projectes de la passada edició, prova del grau de compromís amb les demandes ciutadanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =