25n
25N
25N

L'elefanta Petita celebra la seua 47 aniversari amb una gran batalla d'aigua i colors en Terra Natura Benidorm

L'elefanta Petita celebra la seua 47 aniversari amb una gran batalla d'aigua i colors en Terra Natura Benidorm
24/08/2019 -

La celebració del 47 aniversari de l’elefanta Petita de Terra Natura Benidorm, aquest dissabte, serà especial, ja que la gran batalla de colors que s’organitza per a commemorar el naixement d’aquesta elefanta asiàtica serà “més espectacular que mai”.

En la seua sisena edició, el Festival hindú Holi del parc de naturalesa inclourà per primera vegada l’ús de canons amb pólvores de colors a pressió que se sumaran als més de 300 quilos de pólvores pigmentades i més de 5.000 botelles d’aigua acolorida que s’han preparat per a l’ocasió. La trobada es duu a terme aquest dissabte a les 11.00 hores, informa l’organització en un comunicat.

El desenvolupament d’aquest esdeveniment –“únic en la Comunitat Valenciana”, ressalten– té com a origen la història de l’elefanta Petita que habita en Terra Natura Benidorm. Quan aquesta femella va arribar a aquest espai dedicat a la conservació va ser rebutjada pel seu ramat en ser considerada ‘lletja’, ja que no complia amb els cànons de bellesa de la seua espècie.

La primesa que presentava enfront de la resta de femelles la convertien en poc atractiva per als de la seua espècie. Gràcies a una altra elefanta, el seu inseparable Kaiso, aqueix rebuig va ser superat fins que va acabar per integrar-se en el ramat.

En la pròxima edició d’aquest festival hindú, que posa en valor la superació i l’amistat d’aquests animals, s’utilitzaran prop de 20 canons carregats amb sis quilos de pólvores acolorides amb tonalitats roges, grogues, roses, taronges, liles, verdes i blaves que seran manejats pel personal del parc. Aquests canons aconsegueixen fins a una distància de huit metres, la qual cosa permetrà crear un efecte espectacular en la zona habilitada per a la batalla de colors.

La jornada d’entreteniment començarà a partir de les 11.00 hores en l’accés principal del complex, situat en la zona de Pangea. Des d’allí un grup de ballarines hindús rebrà al públic assistent on se’ls imposarà el tradicional bindi o tidak en el front dels visitants. Aquest punt roig en l’hinduisme se situa en el front de dones i homes en la zona del sisé chakra per a simbolitzar la saviesa. La comitiva de ballarins es desplaçarà fins a l’amfiteatre on es realitzarà una exhibició divulgativa sobre el vol d’ocells rapaços.

OFRENA DE FRUITES I VERDURES

El final d’aquesta exhibició donarà pas a l’ofrena de fruites i verdures que s’oferirà a Petita i a Kaiso en el recinte d’elefants. Totes dues elefantes tindran part dels seus cossos pintats amb els típics motius i adorns que els hindús realitzen en els festivals holi a aquests animals. Després de la degustació es cantarà la cançó d”aniversari feliç’ a Petita i els participants es traslladaran fins al poblat de Napastepur, en el qual tindrà lloc la batalla de colors.

L’oci continuarà també al parc aquàtic Aqua Natura Benidorm, en el qual es posarà en marxa una festa d’espuma de colors i ambientació musical hindú amb cercaviles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

caixaontinyent
Informacion coronavirus