caixa popular

Electro Depot ja ha realitzat les entrevistes de treball per a la seua pròxima obertura a Alfafar

Electro Depot ja ha realitzat les entrevistes de treball per a la seua pròxima obertura a Alfafar
21/03/2018 -

Els magatzems Electro Depot ja han dut a terme les entrevistes de treball per a conformar el seu equip de la qual serà la seua pròxima tenda a Alfafar.

Les entrevistes es van realitzar el 13 i 14 de març en el mateix Consistori, on es van cedir per a aqueixos dies el Saló de Ple i la Sala Permanent amb la finalitat de poder desenvolupar les entrevistes d’una manera còmoda i fluida.
Durant aquests dos dies s’han citat a diferents persones per a realitzar una entrevista individualitzada a càrrec de l’empresa, on 10 entrevistadors i entrevistadores han sigut les encarregades de tenir aquesta primera presa de contacte amb les i els aspirants a aquests llocs de treball.

Aquestes entrevistes han sigut possibles, gràcies a una primera fase on es va fer un procés de selecció a través del Currículum vitae. A través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local d’Alfafar i la web pròpia de l’empresa es va emportar una primera selecció d’aquelles persones que complien els requisits. 120 candidats i candidates van ser preseleccionades, de les quals 59 són persones empadronades a Alfafar.

Els llocs a ocupar en aquesta empresa que aterra en el municipi són, personal per a tenda, amb la finalitat d’assessorar a les i els clients en la seua compra i facilitant la cerca de diferents productes, a més de personal de caixa, per a dur a terme les funcions d’atenció al client, recepció de trucades telefòniques i el treball propi desenvolupats en les caixes com a última experiència del client en l’establiment.

En els pròxims dies l’empresa gestionarà les diferents entrevistes i els resultats de les mateixes per a formar el seu equip en la tenda d’Alfafar, l’obertura de la qual s’espera per a enguany 2018.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 2 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris