25n
25N
25N

El XII Triatló de Puçol porta ciclisme, natació i carrera a la platja el 26 de maig

El XII Triatló de Puçol porta ciclisme, natació i carrera a la platja el 26 de maig
22/05/2018 -

El XII Triatló de Puçol se celebra el dissabte 26 de maig a les 9 del matí en la plaça de la Rosa dels Vents de la platja del municipi, en l’entorn de la qual tenen lloc les proves de natació, carrera i ciclisme. En passar de fase autonòmica a fase provincial de València, han augmentat les categories admeses, que en esta ocasió inclouen a xics i xiques cadets, infantils, alevins, benjamins i multiesport. De moment, la xifra d’inscrits a través dels seus clubs ascendix a 300 persones.

La trobada esportiva té lloc en la plaça de la Rosa dels Vents. «La prova de natació es du a terme just davant, en la platja del municipi; la carrera a peu, pel passeig; i, la part de ciclisme, per les dues avingudes principals que van en direcció cap al Puig», explica Ian Portalés, coordinador de l’escola de Tripuçol, una de les entitats participants. Arròs Dacsa, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Puçol també hi intervenen.

«L’any passat va ser una fase autonòmica, per la qual cosa només van participar cadets i infantils. En esta ocasió és provincial, on participen totes les categories dels jocs esportius». Així, poden participar xics i xiques cadets, infantils, alevins, benjamins i multiesport.
Actualment, compten amb «300 inscrits, entre els quals es troben els 25 xiquets de Tripuçol que hi participen». Els clubs corresponents s’encarreguen d’inscriure als joves esportistes, que han d’estar federats en la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Les edats dels participants oscil·len entre els 6 i els 16 anys.

Este dissabte, corre, nada i pedaleja en la platja de Puçol!

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =