caixa popular

El Voluntariat pel Valencià s’acomiada fins a la pròxima edició

Cada edició comença al mes de novembre amb un acte d’inici en què es presenten les parelles lingüístiques

27/06/2017 -

L’EMAT va acollir l’acte de cloenda de l’edició del Voluntariat pel Valencià. Esta iniciativa de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià sol juntar 40 parelles lingüístiques de mitjana en cada edició gràcies també a la col·laboració amb l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’associació torrentina La Gavella, ja que molts dels seus membres hi participen com a ensenyants. Este acte de cloenda es va celebrar en un marc incomparable, l’EMAT, que acull l’exposició “Torrent – Florència” de Carmen Romero. La mateixa autora, Carmen, en una visita guiada va ser l’encarregada d’explicar als membres del Voluntariat cada obra de l’exposició.

A l’acte va acudir la regidora d’Educació, Patricia Sáez, qui va donar les gràcies a tots els participants per continuar impulsant l’ús de la nostra llengua. També hi van assistir entre altres representants d’Escola Valenciana, que fou la creadora del Voluntariat, el president Vicent Moreno qui va destacar els 12 anys de vida del voluntariat i els grans resultats que dóna amb la gran quantitat de parelles lingüístiques que es formen cada any, qui a més destacà que Torrent és un dels pobles on millor funciona el Voluntariat.

A més l’Oficina va crear des de fa un parell d’anys el Club de lectura del Voluntariat pel Valencià de Torrent que també té molta activitat i que cada edició organitza diverses sessions de lectura sobre diversos llibres en valencià.

La cloenda d’esta edició ha sigut un èxit ja que els participants ompliren l’EMAT per a seguir totes les explicacions de l’escultora Carmen Romero i per a arreplegar els diplomes que l’Oficina dóna a tots els participants en el Voluntariat cada any abans d’acomiadar-los amb el compromís de tornar a convocar-los en passar l’estiu.

Cal recordar que la gent interessada a apuntar-se bé com a voluntari, per a ensenyar o bé com a aprenent per a aprendre a parlar en valencià, cal que s’adrece a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, bé a través del correu electrònic o bé acudint presencialment a la primera planta del c/Ramón y Cajal, 7.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats