25n
25N
25N

El vòlei platja torna aquest dissabte 20 de juny a la platja de la Malva-rosa

El vòlei platja torna aquest dissabte 20 de juny a la platja de la Malva-rosa
19/06/2020 -

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha anunciat que “aquest mateix dissabte 20 de juny, la platja de la Malva-rosa recuperarà el beachbol, una de les activitats esportives més pràctiques en les seues arenes”. El nombre de pistes disponibles per a aquesta temporada passarà de 26 a 10 i la participació haurà de ser per equips de dues persones. “Hem adaptat el beachbol a les mesures i protocols de seguretat amb motiu de la pandèmia per la COVID-19”, ha assenyalat la regidora.

Pilar Bernabé ha destacat que “les instal·lacions de la Fundació Esportiva Municipal de vòlei platja es reobren aquest dissabte i de cara a l’estiu amb una adaptació tant en les seues mesures com en el seu protocol de seguretat a causa de la COVID-19”. Per això, el nombre de pistes disponibles per a aquesta temporada passarà de 26 a 10 i la participació haurà de ser per equips de dues persones, amb la intenció de reduir l’aforament i no generar aglomeracions ni grans concentracions.

A més de l’aforament i nombre de pistes limitat, “la instal·lació comptarà amb un protocol modificat d’accessos d’entrada i eixida a les pistes per a intentar mantenir el mínim contacte possible entre els esportistes que allí acudeixen”, ha indicat Pilar Bernabé.

Al costat d’aquestes mesures, la mateixa instal·lació ha recollit en el seu web www.valenciabeachbol.com algunes de les mesures que han de ser respectades, igual que s’han establert en altres instal·lacions esportives municipals. Entre elles, per exemple s’inclou no formar grups de més de 15 persones o mantenir la distància de seguretat entre participants sempre que siga possible.

Finalment, la regidora Pilar Bernabé ha recordat que per a poder gaudir de les pistes de beachbol serà necessari sol·licitar cita prèvia, sense cap cost a través de la pàgina web del Club de Voleibol de platja de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =