caixa popular

El valencianisme del Valencia CF en perill d'extinció

L’esperada revolució del club se salda de moment amb molt poques eixides i solament un fitxatge

El valencianisme del Valencia CF en perill d'extinció

Cinc dies de la nova era i poques novetats. Els màxims dirigents del València CF porten planificant des de fa mesos una ‘revolució’ per a aconseguir enganxar a l’afició i retornar al club de Mestalla del lloc que mai hauria d’haver abandonat. No obstant això, la nova era, l’era d’Anil Murthy, ha començat i no es veu molt moviment en el club blanquinegre almenys en el que a la banqueta es refereix.

Tenint en compte la situació financera del club, el fairplay financer que cal complir, a més que la multa de Brussel·les porten a condicionar els possibles fitxatges que han d’arribar a Mestalla, cal destacar que els únics moviments que s’han fet en el vestuari el dia de hui ha sigut el fitxatge de Nemanja Maksimovic fins a 2022 i les ampliacions de contracte de Carlos Soler i Toni Lato fins a 2021. El València segueix treballant en cessions com la de Fernando des del Manchester City però és complicat que es puguen dur a terme.

Quant a les eixides, els que estava clar que no començaven a treballar dilluns passat eren Yoel (Eibar), Piatti (Espanyol), Ryan (traspassat per uns sis milions al Brighton), Mario Suárez (per qui no s’ha fet efectiva l’opció de compra després de finalitzar la seua cessió en el club de Mestalla) i Enzo Pérez però encara queden molts jugadors amb l’interrogant sobre el cap. Aderllan Santos eixia ahir del club de Mestalla cedit fins a desembre de 2018 al Sao Paulo amb opció de compra de 4 milions d’euros. L’eixida de Cancelo està més complicada doncs el conjunt presidit per Murthy ha rebutjat l’oferta que la Juve havia realitzat per ell, ja que era en cessió i no en compra, per la qual cosa si no se soluciona la seua situació, el pròxim 17 de juliol haurà d’incorporar-se a la disciplina de Marcelino.

El que és clar és que l’arribada de Marcelino a la banqueta encara no ha suposat la revolució de la qual es parlava però la presa de possessió d’Anil Murthy com a president si ha suposat uns canvis més que sorprenents. Exemple d’açò és l’eixida forçada de Damià Vidagany, fins al moment director de Màrqueting, del València Cf. Ningú li l’esperava sobretot després d’haver aconseguit l’anhelat patrocini per a la samarreta fa escassament un mes. El periodista valencià havia aterrat a Mestalla en 2008 com a director de comunicació i ha sobreviscut a tots els canvis de dirigents dels últims temps. Fa escassament mig any que va accedir al lloc de director de Màrqueting i en tan sols sis mesos va ser capaç de fer el que els seus predecessors en el càrrec en prop de quatre anys no van aconseguir, tancar un patrocini amb Blu Products que reportarà 3,2 milions d’euros per any al club.

Mentre en els despatxos se segueix treballant a un ritme més lent de l’esperat i amb alguna que una altra decisió controvertida, actualment en l’organigrama del València ja solament queda Voro després de l’acomiadament de Vidagany, els jugadors han començat el seu treball de cara a la pròxima temporada. Dilluns passat passaven reconeixement mèdic en les Clíniques Universitàries de la Universitat Catòlica de València (UCV) abans de començar els entrenaments.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios