caixa popular

El València Club Halterofília visita a la Regidora d'Esports després dels seus recents èxits

El València Club Halterofília visita a la Regidora d'Esports després dels seus recents èxits
19/06/2017 -

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha rebut este matí a bona part dels esportistes del València Club Halterofília que tan bons resultats han collit en les últimes setmanes. Amb el seu director tècnic al capdavant, Emilio Estarlich, els halteras han pogut compartir amb la regidora les seues sensacions després d’haver aconseguit dues medalles d’or i tres medalles de bronze en el Campionat d’Espanya celebrat el passat 10 de juny a la Corunya i tres medalles d’or, dos de plata i una cambra posada este cap de setmana passat en el Campionat Autonòmic Junior de Gandia.

En concret, els esportistes que han aconseguit estes èxits, i que entrenen habitualment en la instal·lació esportiva municipal de Poliesportiu Creu del Grau, són en el Campionat d’Espanya: Michael Otero, medalla d’or; Carrasco, medalla d’or; Elia Navarro, tres medalles de bronze i Joan Marco, sisè lloc. 

En el Campionat Autonòmic: Amin Assfoura, medalla d’or; Alejandro Saiz, medalla de plata; José Ortiz Frejo, quart lloc; Tomás Oliver, medalla d’or; Francisco Varea, medalla de plata; i Laia Lluch, medalla d’or.

Els halteras han rebut la felicitació de la regidora, Maite Girau, i el seu reconeixement per l’èxit obtingut. Segons les seues paraules: “estes esportistes són un exemple que el món de l’esport ofereix als i les joves com a model de perseverança en l’esforç i obstinació a superar reptes”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats