25n
25N
25N

El València Club d'Halterofília femení aconsegueix ser el quart millor equip d'Espanya

Demà dissabte 19 de novembre tindrà lloc la LX Copa del Rei

El València Club d'Halterofília femení aconsegueix ser el quart millor equip d'Espanya
18/11/2016 -

L’equip femení absolut del València Club d’Halterofília ha aconseguit alçar-se com a quart millor d’Espanya en el campionat d’Espanya “Copa de la Reina” celebrat fa pocs dies en la capital d’Espanya.

El lloc és un dels millors que el club aconsegueix en eixa categoria, superant el dècim quart aconseguit l’any passat, amb la qual cosa se situa entre un dels millors del panorama de la haltera femenina.

L’equip que ha participat en el campionat ha estat compost per Elia Navarro, Celia García, Mireia Cubertorer, Carlina Kàiser i com a reserva María Martí. Les quatre van fer un meritori paper aconseguint 744 punts Sinclair.

El president del club, Vicente Sorribes, s’ha mostrat satisfet de la participació esportiva de les esportistes així com pel quart lloc aconseguit. El president de la Federació Espanyola d’Halterofília, Emilio Estarlik, va felicitar a les components.

D’altra banda, demà dissabte, 19 de novembre, tindrà lloc la LX Copa del Rei en les instal·lacions del Consell Superior d’Esports amb la participació de l’equip masculí format per Tomás Oliver, Héctor Aragó, Enrique Miralles, José Jurado, Michael Otero, Cristian Millán i Joan Marco. El president Sorribes espera una bona actuació.

Batolla es proclama campió autonòmic

Els èxits al club valencià segueixen sumant-se. A la bona classificació de l’equip femení se suma un altre nou mèrit esportiu. El del haltera Francisco Varea que es va proclamar campió autonòmic en la categoria de més de 85 quilos en el campionat celebrat en la localitat d’Alzira. El jove esportista sumisca una nova victòria a la seua trajectòria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 7 =

torrent