caixa popular

El València Basket celebra la lliga amb milers d'aficionats

30 anys i sens dubte el millor regal per a tota l’afició: la Lliga Endesa. El València Basket ha celebrat aquest dissabte el seu primer títol de lliga amb milers d’aficionats que van estar amb ells. Jugadors, membres de l’equip tècnic, directius, familiars van començar el seu recorregut en la Basílica de la Mare de Déu.

Després el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la Vicepresidenta, Mónica Oltra, el Conseller d’Educació, Vicent Marzà i altres càrrecs de Generalitat Valenciana van rebre als campions en el Palau de la Generalitat. Tant Mónica Oltra com Ximo Puig van destacar el gran esforç de l’equip i els valors de la Cultura de l’Esforç.

Però encara quedava una última parada. La Plaça de l’Ajuntament de València estava plena de gom a gom per a rebre com es mereixen als seus herois. L’afició de la Fonteta esperava a tots els jugadors en la balconada per a agrair-los que la Lliga està a València. Joan Ribó i membres de la corporació van obrir les portes del consistori i van destacar que La Lliga és taronja i València també.

Sens dubte, el fermall d’or a 30 anys d’esforç que han culminat de la forma més especial per a tots: la primera Lliga.

Enhorabona Campions.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 11 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats