25n
25N
25N

El tren del Nadal acosta el comerç local als torrentins

El tren del Nadal acosta el comerç local als torrentins
26/12/2017 -

El consistori torrentí, a través de l’empresa municipal IDEA’T, va engegar el cap de setmana passat una nova edició del tren del Nadal, que va arribar als carrers de Torrent els dies 22, 23 i 24 de desembre.

Aquesta iniciativa ha sigut promoguda des de la delegació de Modernització i Gestió de Recursos per a fomentar el comerç de proximitat en aquestes dates assenyalades, fent partícip als veïns d’aquesta activitat lúdica pels carrers de la localitat. L’eixida d’aquest màgic transport públic va ser la font de les Granotes i la plaça Moralets, amb una freqüència de 15 minuts.

El tren del Nadal se suma a la campanya “La sort t’espera als comerços de Torrent”, que el dia 22 va repartir 23 premis amb una bonificació de 100€ a 300€, segons els diferents premis del sorteig de la loteria de Nadal. El número premiat amb 300€ correspon al número del “Gros”, el de 275€ al segon premi i el bo de 250€ al tercer premi.

El pròxim 6 de gener es realitzarà la segona fase d’aquesta campanya sortejant 12 talonaris amb descomptes en els 77 comerços adherits a aquesta iniciativa.

Per la seua banda, els comerços locals d’alimentació, en el marc de la campanya “A Torrent, comerç de proximitat. Aliments de qualitat” van sortejar el dia 22 tres cistelles de Nadal els guanyadors del qual van ser: Carmen García Sánchez, Antonio Pardo i Consuelo Royo Mansilla; i sis Cofres VIP d’una escapada de finalització de setmana –regal de Caixa Rural Torrent- a Mª Rosa Fornieles, Paco Puig, Teresa Díaz Malagón, Amalia Olmos Cervera, Mª Carmen Sayas i Rosa Montesa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 2 =

bombers
bombers
Valencia activa