caixa popular

El torrentí José Luis Alabarta narra en 25 imatges la història de les Falles en una exposició a Argentina

El torrentí José Luis Alabarta narra en 25 imatges la història de les Falles en una exposició a Argentina
17/08/2017 -

El Centre Valencià de Sant Joan (Argentina), amb l’objectiu de fomentar la tradició i de promoure la cultura amb la societat sanjuanina, va oferir el mes de juliol l’oportunitat d’endinsar-se en el món de les Falles a través d’una exposició fotogràfica.

Esta exposició, basada en 25 impressionants imatges del fotògraf torrentí José Luis Alabarta, repassava la història d’esta representativa celebració valenciana a partir de l’experiència viscuda al llarg dels seus 60 anys.

Va ser la nit del 5 de juliol quan va tenir lloc la conferència ‘Falles’ en la qual Alabarta va compartir amb els assistents l’experiència viscuda durant les Falles 2017 mentre afegia referències del passat. El procés d’elaboració dels monuments fallers o com van ser desenvolupant-se les figures dels mateixos al llarg de la història van ser alguns dels temes tractats.

Durant la seua estada en Sant Joan el torrentí va ser entrevistat per diversos mitjans, va conéixer el club de la Barraca on tenia lloc l’exposició i va confessar veure’s impressionat per una ciutat “molt diferent de les europees” que no va reparar a fotografiar quan alguna cosa cridava la seua atenció. El president del Centre, Vallés, va assegurar que era un orgull rebre a l’il·lustre convidat i gaudir del seu treball i coneixement sobre un tema tan volgut com les Falles.

La conferència i les fotografies exposades van generar admiració entre els assistents i van deixar una gran imatge de la celebració nascuda a la vora del Túria.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − tretze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios