25n
25N
25N

El Tívoli s'inundarà de bambolles de sabó amb l'espectacle Magic Bubble

]Diumenge que ve a les 12 hores els més xicotets tenen una cita amb la màgia i les pompes

El Tívoli s'inundarà de bambolles de sabó amb l'espectacle Magic Bubble
10/02/2017 -

Construccions impossibles de bombolles de sabó realitzades amb màgia i amb il·lusió per a deixar sorpresos tant a xiquets com a majors. Açò és el que oferira l’espectacle Magic Bubble en el Centre Cultural Tívoli a les i els veïns del municipi. Un espectacle que arribarà al municipi el diumenge 12 de febrer a les 12 hores.

El preu de les entrades, que ja es poden adquirir en la Casa de Cultura i a través d’Instant Tiquet, és de tan sols 6 €. El mateix dia de l’espectacle també podran adquirir-se des d’una hora abans de començar l’espectacle.

David Vega és l’artífex d’este divertit i diferent espectacle per a tots els públics en el qual ell mateix comença dirigint-se cap al públic donant ja mostres del paper essencial de la seua participació durant l’espectacle. Després d’una divertida introducció màgica on tots faran part del truc des dels seus seients, s’iniciarà la construcció de pompes, realitzada exclusivament amb les mans.

No podia faltar la màgia en este matí tan divertit en el Tívoli, ja que després de realitzar les pompes, David continuarà sorprenent a tots els presents que, una vegada més, seran protagonistes indiscutibles de l’espectacle perquè les xiquetes i els xiquets participaran de manera molt activa en esta part de l’acte.

David Vega és llicenciat en Filosofia i pianista de formació clàssica i jazzística. La seua formació sempre va ser el punt de partida per a acabar enfocant les seues inquietuds creatives a través del teatre. Actor, escriptor, director i productor, també és cofundador de la companyia Made in Sabó en 2008, per a crear després en 2015 la seua pròpia companyia Bubble Factory, amb la qual arriba a Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

museo prehistoria