25n
25N
25N

El Tívoli s'engalana per a acollir l'Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot

Dissabte que ve 25 de febrer les 26 Falleres Majors viuran un dels actes més emotius, especial i ple de tradició que se celebren al llarg de l’any

El Tívoli s'engalana per a acollir l'Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot
23/02/2017 -

Dissabte que ve 25 de febrer serà un dels més importants per a les Falles de Burjassot, ja que reunira a les seues 26 Falleres Majors en un dels actes més emotius, especial i ple de tradició que se celebren al llarg de l’any i que dóna el tret d’eixida absolut a les falles del municipi: la Solemne Exaltació de les seues Falleres Majors.

Les 13 comissions falleres de Burjassot, comptant amb el treball de l’Agrupació de Falles, presidida per Iván Heredia i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, de la mà de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros estaran presents en el Centre Cultural Tívoli que s’engalanarà para tan important acte.

Acte que començarà a les 17.30 hores amb la recepció, per part de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, de les i els màxims representants de cada Comissió i, a les 18 h, l’escenari del Tívoli acollirà la posada en escena de l’espectacle Arrels II.

Una vegada finalitzat serà el moment de l’Exaltació que enguany tindrà com mantenidora de les Falleres Majors a Rosa María Barrachina i de les Falleres Majors Infantils a Roser Serrano Pons. La presentadora de l’acte serà Aroa Gómez Campos. Després de la mateixa, es procedirà també a la imposició de les recompenses i dels reconeixements de l’Agrupació de Falles.

Finalitzada l’Exaltació, la família fallera de Burjassot gaudirà del tradicional Sopar de Gala que també tindrà lloc en el Tívoli.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + tres =

museo prehistoria