25n
25N
25N

El telèfon d'Emergències 112 Comunitat Valenciana duplica en la temporada estival el nombre d'operadors que atenen en anglés i francés

El telèfon d'Emergències 112 Comunitat Valenciana duplica en la temporada estival el nombre d'operadors que atenen en anglés i francés
11/07/2016 -

El telèfon d’emergències 112 Comunitat Valenciana duplicarà durant la temporada estival el nombre d’operadors que atenen en els idiomes anglés i francés amb l’objectiu de donar un major servei, en previsió de l’elevat nombre de turistes que visiten les nostres costes i coincidint amb l’operació Pas de l’Estret.

El número de telèfon 112 està establit com un nombre únic d’assistència al ciutadà davant qualsevol tipus d’emergència (sanitària, d’extinció d’incendis i salvament o seguretat ciutadana) en la Unió Europea i, per tant, és el nombre d’emergències de referència per a la major part de turistes que passen les seues vacances d’estiu en les costes valencianes.

El subdirector general d’Emergències, Jorge Suárez, ha explicat que en duplicar el nombre d’operadors “procurem donar una resposta adequada a les necessitats especials que presenten les nostres províncies que veuen augmentar la seua població a causa del flux constant de turistes, sobretot en les zones de costa”

El telèfon d’emergències 112 Comunitat Valenciana atén de forma regular durant tot l’any en els idiomes anglés, francés i alemany amb un operador per torn de matí i de vesprada. Els mesos d’estiu seran dos els operadors que atendran en els citats torns en anglés i francés.

Aquest servei realitza una labor caracteritzada per l’esforç continu per a oferir una resposta immediata les 24 hores dels 365 dies de l’any. D’aquesta forma, el telèfon 1 1 2 s’ha consolidat com un referent en la gestió de les emergències i la voluntat del Consell és seguir sent els primers en eficàcia, rapidesa i qualitat en la prestació d’aquest servei.

Prestacions i col·laboració

El número 112 està destinat exclusivament a les telefonades d’emergència. No és un telèfon d’informació general o per a recaptar informació sobre l’estat o de carreteres o el temps. Ensenye als menors a usar apropiadament al telèfon 112.
Les telefonades indegudes, malicioses o falses entorpeixen les labors dels qui atenen emergències reals
Si té qualsevol problema amb el nostre servei o vol aportar suggeriments, li preguem ens les faça arribar a través del correu postal, correu electrònic (112cv@112cv.com) o a través de la nostra pàgina web: www.112cv.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =