25n
25N
25N

El Teatre Talia acull l'obra de teatre “StarMama” del director argentí Damián Antuña

El Teatre Talia acull l'obra de teatre “StarMama” del director argentí Damián Antuña
04/10/2016 -
Alguna vegada has viatjat a l’espai? O millor dit, alguna vegada ha viatjat la teua mare al voltant dels estels? El Teatre Talia de València obri les seues portes a la imaginació de tots els espectadors amb una obra que promet diversió, emocions i ens ensenya que mai és tard per a gaudir de la vida.
I per a aquesta missió tindrem a Elsa, la protagonista de “StarMama”, que després de guanyar un concurs viatjarà a l’Estació Espacial Internacional. Una obra que retrata la història de com la mare de qualsevol de nosaltres es prepara per a convertir-se en astronauta als 68 anys!. Els nervis, els capritxos i l’entusiasme d’una dona que s’enfronta a, ni més ni menys, la major aventura de la seua vida.
“StarMama”, és una comèdia plena de situacions increïbles, familiars preocupats i una infinitat de moments per a riure, reflexionar i en el qual l’espectador se sentirà identificat en molts instants de l’obra.
I és que la vida moltes vegades ens sorprén i ens prepara coses meravelloses. I aquesta obra és un fidel exemple d’açò. Mai és tard per a complir aquells somnis que de vegades els donem per perduts. No hi ha edat que ens detinga per a endinsar-nos a una aventura fascinant. Elsa serà la responsable, des de l’escenari, de donar-nos esta magnífica lliçó amb la dosi necessària d’humor i emoció.
Ilusiones Tuyas arriba al Teatre Talia amb una gran obra
La companyia teatral “Ilusiones Tuyas” aterra, el pròxim 5 d’octubre, en el prestigiós Teatre Talia en una magnífica oportunitat per a demostrar el potencial de talentosos actors que integren l’elenc de “StarMama”. La companyia valenciana porta celebrant els seus espectacles des del 2008 i han actuat en nombrosos teatres de la Comunitat Valenciana. Amb una filosofia que rememora l’essència del teatre, “Ilusiones Tuyas” funciona sense ànim de lucre i reparteix els seus beneficis en parts iguals entre els seus integrants de cada projecte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

museo prehistoria