25n
Orgull
Orgull

El Teatre Rialto acull la Mostra de Teatre Amateur

El Teatre Rialto acull la Mostra de Teatre Amateur
12/01/2017 -

El teatre Rialto de València acull aquesta setmana la Mostra de Teatre Amateur, organitzada per la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana, composta per més de 90 associacions teatrals valencianes que realitzen activitats culturals i socials a través del teatre.

Les representacions tindran lloc al teatre Rialto de València, els dies 12, 13, 14, a les 20.30 hores, i el 15 a les 19.00 hores.

Hui, 12 de gener, comença la Mostra amb el Grup de Teatre El Molinet de Canet d’en Berenguer, que posarà en escena l’obra de Henrik Ibsen ‘Joan Gabriel Borkman’, dirigit per Sergi Juesas. La vida dels Borkman travessa una calamitat quan Juan Gabriel l’empresonen per assumptes térbols relacionats amb el “maneig de diners” de manera fraudulenta. El temps de l’acció té lloc anys després d’aquest fet, quan l’alliberament de Juan Gabriel va ser efectiva des de feia huit anys.

El divendres arriba al Rialto el Trio Faraona, de Mariano Lloret, interpretat pel grup Aiguamar Teatre de Gandia. El Trio Faraona és un suposat grup d’animadors socioculturals que es dediquen a esdeveniments familiars i socials. Aquests animadors es dediquen especialment a criticar i s’han especialitzat tant en aquest camp, que han arribat a confeccionar una ‘Llista de crítiques faraòniques’.

El dissabte, 14 de gener, és el torn del grup Carafur i Teatre de la Baranda d’Elx, amb l’obra ‘Presas’. En una presó de dones en la postguerra espanyola es donarà un indult celebrant el jubileu de sant Perpetu. Aquesta gràcia només es concedeix una vegada cada deu anys. Les preses es posicionen per a aconseguir la seua anhelada llibertat en una Espanya on ningú era lliure. Una obra de Verónica Fernández i Ignacio del Moral dirigida per José Luis Más.

El diumenge tancarà la mostra Font Viva Teatre, d’Ibi, amb l’obra ‘El último cowboy’, d’Eduardo Alonso, dirigida per Tere Cerdá. Una comèdia àcida a la qual els personatges ens parlen sobre la crisi que ens desfona econòmicament, sobre els bancs, sobre Europa i la seua dubtosa supervivència, també sobre la soledat de l’individu, sobre els valors que ens van inculcar els nostres majors i sobre les relacions familiars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =