25n
25N
25N

El Teatre Echegaray acollirà la programació ampliada de l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

El Teatre Echegaray acollirà la programació ampliada de l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent
06/02/2020 -

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, resident al Teatre Echegaray gràcies a un acord entre l’Ajuntament i l’acadèmia AD Libitum, ampliarà enguany de 4 a 5 els seus concertes de temporada, on tornarà a comptar amb músics de reconegut prestigi nacional i internacional.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que acudia aquest dijous a la presentació de la nova temporada al costat del regidor de Cultura, Àlex Borrell; el Gerent d’Ad Libitum, Lluis Muñoz; i el director titular de l’orquestra, Saül Gómez, destacava “el doble vessant d’aquest projecte, que per una banda permet comptar solistes i directors de prestigi i alhora formar a joves promeses de la música simfònica d’Ontinyent i la comarca. Un projecte que és fruit d’un gran esforç per part d’Ad Libitum i amb el que l’Ajuntament reitera la seua aposta per la cultura, enguany fent a més un increment en el suport econòmic perquè el programa puga créixer i atendre diferents gustos musicals. Animem a totes i tots a valorar i gaudir aquesta programació”, manifestava. El regidor de Cultura explicava que aquest augment de la dotació ha suposat passar de 6.000 a 10.000 euros, “que permeten fer accessible als nostres veïns i visitants una programació d’alt nivell”.

Aquesta programació era detallada per Lluis Muñoz, qui exposava que “és digna de teatres importants d’Europa i serà molt especial, en un any on celebrem el 20 aniversari de l’orquestra”, feia un repàs pels concerts que sempre tindran lloc dissabtes a les 19:30 hores al Teatre Echegaray en sessió única, repartits al llarg de l’any. Així, el 14 de març es comptarà amb el concert “Iberia a Ritme de Dansa”, amb el director Sergio Alapont; el 30 de maig amb el concert simfònic de Pep Botifarra & Pau Chàfer; el 18 de juliol amb el concert “La Veu de la Trompeta” amb el trompetista Luis González i la soprano Francesca Calero; el 24 d’octubre amb el concert “Beethoven: 250 anys” dirigit per Xavier Gagnepain i amb el violinista Jacobo Christensen; i el 19 de desembre amb “The World of Musicals” que repassa obres de grans musicals sota la direcció d’Enric Parreño. Muñoz destacava “la importància de la sinergia público-privada, a l’alcalde i l’Ajuntament, a Caixa Ontinyent; a les empreses privades sensibles amb la cultura i al públic, perquè entre totes i tots estem portant endavant un projecte únic”.

Un projecte que el director titular de l’orquestra, Saül Gòmez, destacava com “atípic i sorprenent, perquè no ens consta cap ciutat de la mida de la nostra que estiga potenciant i recolzant una iniciativa que permet comptar amb una temporada de concerts amb músics de primera fila i alhora enriquir als joves músics. Hi ha moltes orquestres però a la Comunitat Valenciana no hi ha cap com la nostra”, assenyalava.

Els nous abonaments estaran accessibles per als antics abonats del dilluns 17 al dimecres 19 de febrer, a la seu d’Ad Libitum (Carrer Pius XII, 40) en horari de 09:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h al preu de 56 €. A partir del 24 de febrer s’obri el termini de nous abonaments per al públic general, en el mateix horari. Les entrades soltes tindran un preu de 13 euros. També es compta amb un “Abonament Jove” per a tota la temporada per 30 euros per a menors de 18 anys o de 25 amb carnet d’estudiant; així com una “butaca jove” per a aquest mateix sector d’edat amb un preu de 7 euros per a cada concert. Aquest abonament serà transferible a la mateixa franja d’edat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 9 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
diputacion covid19