25n
25N
25N

El Taller d'Ocupació "Burjassot amb Natura", promogut per l'Ajuntament de Burjassot, formarà i ocuparà a 36 persones

El Taller d'Ocupació "Burjassot amb Natura", promogut per l'Ajuntament de Burjassot, formarà i ocuparà a 36 persones
30/11/2016 -

L’Ajuntament de Burjassot ha rebut la concessió per a promoure el Taller d’Ocupació 2016 “Burjassot amb Natura”. Es tracta d’un programa mixt de formació i ocupació cofinançada per la Generalitat Valenciana, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fondo Social Europeu. El grup de treball mixt que s’ha designat per a la selecció de participants en aquest Taller d’Ocupació ha establit que el procediment a seguir per a aquest procés de selecció siga l’oferta d’ocupació genèrica, que serà tramitada des del SERVEF de Burjassot.

El Taller d’Ocupació “Burjassot amb Natura”, del com es beneficiaran 36 persones, entre alumnes-treballadors i personal docent, té una durada de 12 mesos. Tot el període de desenvolupament del Taller d’Ocupació, un any, estarà destinat a la formació, en alternança amb el treball i la pràctica professional, a través de la formalització d’un contracte per a la formació i l’aprenentatge. Les retribucions que percebran els alumnes-treballadors són les assenyalades en el projecte aprovat, conforme a la normativa vigent aplicable.

“Burjassot amb Natura” es divideix en tres especialitats de treball i formació: Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria, amb deu places assignades; instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, amb altres deu places assignades i, finalment, muntatge de mobles i elements de fusteria, també amb deu places assignades.

Quant a la relació de llocs de treball del Taller d’Ocupació, per a personal docent, s’han assignat sis, tots ells d’una durada de 12 mesos i de jornada completa (37,5 hores): una plaça de director/a, dues places de professor/a d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes; una plaça de professor de muntatge de mobles i elements de fusteria; un professor de suport i, finalment, un auxiliar d’administratiu. Són requisits imprescindibles per a optar a aquests llocs de treball tenir els 18 anys complits i no haver aconseguit l’edat de 65 així com pertànyer a qualsevol dels Estats de la Unió Europea, entre altres que queden recollits en les bases.

Per a prendre part en el procés de selecció serà necessari que els aspirants complisquen una sèrie de requisits establits en les bases de la convocatòria, sent imprescindible pertànyer a qualsevol dels Estats de la Unió Europea; tenir coneixements suficients de la llengua castellana; tenir 25 anys o més i ser persones aturades, entenent-se com a tals a les demandants d’ocupació no ocupades, registrades en el SERVEF.

La selecció dels alumnes-treballadors serà precedida, en tot cas, de la tramitació d’oferta de serveis formatius pel corresponent centre Servef d’Ocupació. Després de la presentació de la sol·licitud de l’oferta de serveis formatius, per part de l’Ajuntament de Burjassot, el Centre Servef d’Ocupació remetrà entre 3 i 5 persones candidates per lloc oferit. Finalment, el grup de treball mixt per a la selecció de participants realitzarà la selecció de l’alumnat/treballador participant en el projecte, a partir d’una sèrie de criteris i de barems que queden recollits en les bases de la convocatòria d’aquest Taller d’Ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =