25n
25N
25N

El sopar popular va comptar amb una participació vora les mil cinc-centes persones

El sopar popular va comptar amb una participació vora les mil cinc-centes persones
20/09/2016 -

Les Festes de Sedaví entren en els seus dies finals i el dijous els actes es van iniciar amb la Entrà de la Murta pels carrers del municipi, amb el colorit dels coets encesos pels edils de la Corporació Municipal, acompanyats per l’Alcalde Josep Ferran Baixauli.

Poc després es va iniciar el Sopar Popular en la Pç. d’ en Jaume I i els carrers adjacents, amb una participació propera a les mil cinc-centes persones i a la que van assistir a més altres alcaldes, alcaldesses i edils de municipis de la comarca. En finalitzar el sopar es van lliurar els premis de truc, dòmino i parxís, arreplegant els seus trofeus en truc Vicente Romeu i Francisco Lleó com a primers classificats, Óscar Ballester i Carlos Longueira com a segons i Daniel Palomares i Iván Camarero com a tercers.

En dòmino,  José Juárez i Fernando Ramos van ser els vencedors per davant de Gabriel Campos i Blas Calero, i de Francisco Duque i Felipe Fresneda. Finalment en parxís el triomf va ser per a Mª José Albiach i Juani Puchalt, amb Inma Alcoy i Ernesto Ausell com a segons classificats i Diosinda Cuesta i Ángela Carretero en tercer lloc. El lliurament de premis va donar pas a l’espectacle Producció Zarzuélica, mentre que en el Recinte Festiu l’actuació de l’Orquestra Montecarlo, amb una gran posada en escena i també molt multitudinària, va tancar el programa del dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =