25n
25N
25N

El sopar popular amb 3.000 persones marca l'inici de les Festes Populars 2016 de Paiporta

El sopar popular amb 3.000 persones marca l'inici de les Festes Populars 2016 de Paiporta
12/08/2016 -

Les Festes Populars 2016 de Paiporta van començar aquest dimecres amb les primeres activitats de la programació, entre les quals va destacar el tradicional sopar popular, que va congregar a vora 3.000 persones al Carrer Jaume I. Aquesta activitat és fixa en les festes de la localitat, i serveix al veïnat per juntar-se i retrobar-se amb amigues, amics i familiars.

L’Ajuntament s’encarrega del muntatge de taules i cadires, i de la beguda i l’aperitiu, mentre que els veïns porten el seu propi entrepà. El sopar va ocupar bona part d’aquesta artèria principal de Paiporta.

Entre les primeres activitats, i com a novetat d’enguany, també va tindre bona acollida el passacarrer amb tres batucades, que ompliren els carrers de música i festa des de tres places diferents del poble fins a la placeta del Casino, on es varen reunir les formacions per donar inici a l’activitat de les casetes de festa, en la seua nova ubicació. Una desena d’entitats i associacions han muntat aquestes festes al Carrer Antonio Machado, i van animar la zona fins a la matinada.

En altre punt de la localitat, es va produir el concert del grup Tardor, que repassaren en un potent directe les cançons dels seus treballs ‘Una ciutat invisible’ i ‘Revolució de l’estat latent’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =