caixa popular

El Síndic de Greuges entrega a les Corts l’Informe Especial sobre violència de Gènere

El Síndic de Greuges entrega a les Corts l’Informe Especial sobre violència de Gènere
27/06/2017 -

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha entregat a la Vicepresidenta primera de les Corts, Carmen Martínez, l’Informe Especial que ha elaborat la institució sobre l’atenció i protecció a les dones víctimes de violència de gènere a la Comunitat Valenciana.

Carmen Martínez ha agraït a José Cholbi el treball realitzat per la Sindicatura. “L’informe és una eina fonamental per a eradicar esta xacra que es dóna cada dia. El treball de la Sindicatura ajudarà al que realitzen les Corts a través de la Comissió d’Igualtat. Tots i totes treballem junts contra la violència de gènere”, ha manifestat la Vicepresidenta primera.

L’acte s’ha celebrat a la Sala dels Espills del Palau dels Borja i també ha comptat amb la presencia del Vicepresident segon de la Mesa de les Corts, Alejandro Font de Mora, els síndics dels grups parlamentaris i les integrants de la Comissió de Polítiques d’Igualtat de Gènere i del Col·lectiu LGTBi de les Corts. Per part de la Sindicatura, han estat presents els síndics adjunts Ángel Luna i Carlos Morenilla.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris