25n
25N
25N

El Servef implantarà un nou model d'oficina més proper i participatiu

El Servef implantarà un nou model d'oficina més proper i participatiu
10/11/2016 -

El Servef està treballant en un nou model d’oficines d’ocupació més propera i participatiu que espera engegar en el pròxim exercici, segons ha avançat el secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, en una reunió amb els directors dels centres Servef de formació i ocupació de la província de Castelló.

En la trobada ha participat també tot l’equip directiu del Servef i Treball, Rocío Briones, Eva Hernández i Cristina Moreno.

Nomdedéu ha explicat que el Servef pretén que les oficines d’ocupació i formació “deixen de ser espais únicament burocràtics i es convertisquen en centres d’intercanvi i de participació en les polítiques actives d’ocupació”.

“Volem que els ciutadans vegen i troben en l’oficina Servef un espai on poder acudir, no solament per a realitzar tràmits amb l’administració i rebre formació, sinó també per a aportar i intercanviar idees”, ha assenyalat.
Les noves oficines Servef tindran, tal com ha explicat el responsable d’Ocupació, relació directa amb els municipis als quals atenen i els seus Ajuntaments de manera que participen en els Acords per l’Ocupació.

“Són accions que, com l’engegada d’una APP o el bus mòbil del Servef cerquen acostar tots els serveis que oferim als ciutadans”, ha destacat Enric Nomdedéu.

D’altra banda, els responsables del Servef han mantingut una reunió amb el secretari general de Ascer, Pedro Riaza, i amb el responsable Assumptes Laborals, Germán Belbis, amb l’objecte de col·laborar amb la patronal ceràmica tant per a “proporcionar-los serveis de cerca de treballadors com per a poder oferir-los formació adequada a les seues necessitats”.

Nomdedéu ha detallat les bones xifres del sector de la ceràmica que, segons les dades del IVIE, ha tancat l’any amb un creixement del 12%. Ambdues institucions han acordat que el Servef organitzarà una jornada amb les empreses associades de Ascer per a traslladar-los els avantatges de contractar i cercar al personal a través del Servef. Així mateix la patronal col·laborarà amb la Generalitat en el disseny de la formació que necessiten les seues empreses.

Finalment, el secretari autonòmic ha visitat les instal·lacions del Invassat a Castelló amb l’objecte de planificar noves accions i polítiques de salut laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 8 =